Despre noi

Inca din anul 2003 compania Pro Confort produce ferestre si usi din PVC cu geam termoizolant, rulouri si obloane, glafuri/ pervaze si plase insecte. Productia este realizata intr-o hală de producţie moderna dotată cu instalaţii şi maşini automate Wegoma-Germania, de înaltă performanţă şi productivitate, ce oferă garanţia execuţiei unor produse de cea mai bună calitate.

Menţionăm doar câteva utilaje implicate în procesul de fabricaţie:
- 2 rob
oţi de tăiere, cu alimentare automată din magazia de profile;
- 2 centre de prelucrare;
- 2 linii de sudură la patru capete, fiecare cu roboţi de debavurare;

- maşină de lipit la patru capete, special concepută pentru sudură şi debavurarea cercevelei arcuite;
- maşină semiautomată pentru montajul feroneriei;

- 2 maşini pentru tăiat bagheta;
- 2 maşini pentru calat sticla, maşini care imită condiţiile de montaj, pentru a permite controlul tehnic de calitate cât mai exact.

De asemenea, Pro Confort deţine o linie proprie de executare a geamului termoizolant -  marca Lisec, Austria.

Compania a reuşit să dezvolte un sistem de închideri fiabile şi complete, cu nenumărate alternative în ceea ce priveşte profilul, culoarea, accesoriile, forma, rigidizarea fiind realizată cu oţel zincat. Rezultatul este un produs frumos, robust, rezistent, uşor de instalat şi de folosit.

Succesul pe piaţă al companiei este datorat celui mai important patrimoniu şi anume cel uman. Cei peste 100 de angajaţi ai firmei, dintre care peste 60 implicaţi în procesul de producţie, compun o echipă tânără şi dinamică dornică să ofere produse şi servicii de cea mai bună calitate.

De asemenea, organizarea pe departamente – vânzări, relaţii clienţi, proiectare, producţie, transport, execuţie şi montaj – permite o atentă urmărire a procesului de producţie şi a nivelului de satisfacţie a clienţilor.

Compania a reuşit să dezvolte un sistem de închideri fiabile şi complete, cu nenumărate alternative în ceea ce priveşte profilul, culoarea, accesoriile, forma, rigidizarea fiind realizată cu oţel zincat. Rezultatul este un produs frumos şi robust, rezistent, uşor de instalat şi de folosit.