Produse

Din orice unghi ar fi privită, fereastrele si usile  CLASS CONFORT nu vor face niciodată notă discordantă cu decorul sau cu eleganţa căminului dumneavoastră.

Designul rotunjit conferă acestei produse armonie şi estetică. Suprafeţele decalate şi lăţimea vizibil îngustă garantează o iluminare optimă chiar şi pentru ferestre de dimensiuni mici. La proiectare, s-a avut în vedere îmbinarea designului exterior cu o funcţionalitate fără cusur.

Datorită elementelor de ranforsare încorporate în profil, fereastra/usa CLASS CONFORT devine foarte rezistentă şi nu prezintă risc de deformare, în orice configuraţie ar fi inclusă. Feroneria de calitate, cu aspect elegant, conferă siguranţă în momentul utilizării.

Tâmplăria CLASS CONFORT asigură un nivel ridicat de izolare termică, ceea ce reduce necesitatea climatizării locuinţelor, micşorând considerabil costurile de menţinere a unei temperaturi constante la interior.

Sunt realizate folosind sistemul de profile Gealan S3000 – sistem cu cinci camere izolatoare, adâncime de construcţie de 62 mm, K=1,45 W/mpk, permeabilitate la aer clasa A4, conform EN 12207:2002, permeabilitate la apă clasele 8A...E750, conform EN 12208:2002.

Frumuseţea oricărei ferestre este definită de profilul din care este fabricată. Sistemul S9000 este conceput astfel încât să corespundă optim tuturor aşteptărilor. Noul sistem GEALAN S 9000 reuneşte în mod egal, ca sistem combinat cu adâncime de construcţie de 83 mm, caracteristicile şi avantajele garniturii mediene şi ale celei de bătaie. Adâncimea mare de construcţie, cele şase camere ale profilului de toc şi cercevea şi trei planuri de etanşare sunt garanţii ale unei izolări termice uimitoare. Astfel ferestrele răspund chiar şi celor mai ridicate pretenţii.

Toate elementele de mai sus fac din fereastra TOP CONFORT o fereastră cu stil şi eleganţă fără vârstă. Un alt element important în obţinerea unei ferestre durabile şi cu o exploatare uşoară este folosirea unei feronerii de calitate; fereastra TOP CONFORT este echipată cu feronerie Roto Standard sau Roto Design, care păstrează elementele de siguranţă şi confort, dar prezintă avantajul balamalelor ascunse în interior, pentru un plus de design şi eleganţă.

Coeficientul de transfer termic final depinde mult de vitraj, deoarece mare parte din suprafaţa ferestrei este reprezentată de sticla termoizolantă. Geamul cu triplă vitrare conferă ferestreiTOP CONFORT valori ridicate de izolare termică şi fonică.

Sistem pentru ferestre si usi GEALAN S8000 – sistem cu şase camere de izolare, adâncime de construcţie 74 mm, K=1,1 W/mpk, permeabilitate la aer clasa A3, conform GAT 009:1995, permeabilitate la apă clasa A3, conform GAT 009:1995.